Napet meč i kvalitetna odbojka, ali bodove odnijela gostujuća ekipa

Objavljeno: Ponedjeljak, 01 Prosinac 2014 10:00 Autor:
Foto: T. Milanović Foto: T. Milanović
Napeto je bilo u utakmici 7. kola 1.B Hrvatske odbojkaške lige koju su požeške odbojkašice izgubile od Velike Gorice s 3-1 u setovima.

Na početku utakmice sjajan start Valisica što se tiče servisa, prijema i poentiranja i požeške odbojkašice dobile su set s rezultatom 25-17. Zatim slijedi odlična igra gostujućuh odbojkašica koje dobivaju drugi set 25-15. Treći set bio je prekretnica susreta u kojem su male nijanse odlučile i Velika Gorica ga je osvojila sa 25-23. U četvrtom setu dominacija Velike Gorice koji odlazi u njihovu korist s 25-14.

- Treći set bio je presudan u ovom susretu. U prvom setu pogriješili smo jedan servis i taj set smo dobili. U drugom setu bilo je puno više grešaka na servisu. U prijelomnom trećem setu koji smo izgubili 23-25 smo imali četiri pogreške na servisu koje su nas koštale seta, rekla je trenerica ŽOK Vallis Aurea Ana Đurčević Pukner, dodajući kako čestita protivnicama na borbenosti.

- I mi smo se borile, ali imale smo oscilacija u igri. To je sve sport. Sljedeću utakmicu igramo u Zagrebu protiv Fortis Volta. Bolji su od nas na tablici, ali mi uvijek idemo nošeni optimizmom i nadam se da ćemo pobijediti, zaključila je trenerica Đurčević Paukner.
Na utakmici je bio nazočan i predjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Zdeslav Barač sa zamjenikom Željkom Jurčevićem.

Autor: T. Milanović