Ne vjerujem da ću ostati u Chieriju

Objavljeno: Utorak, 14 Svi 2013 14:58 Autor:
Samanta Fabris imala je sjajnu sezonu iza sebe. Nakon što je lani napustila redove u Rijeke gdje je bila najbolja igračica, Fabris je zaigrala u dresu talijanskog Cherija uz bok legendi talijanske odbojke Francesca Piccinini.

Samanta Fabris imala je sjajnu sezonu iza sebe. Nakon što je lani napustila redove u Rijeke gdje je bila najbolja igračica, Fabris je zaigrala u dresu talijanskog Cherija uz bok legendi talijanske odbojke Francesca Piccinini. Samanta je na kraju sezone proglašena za najbolju igračicu. 

- Sezona je završila i iskreno sam zadovoljana svime. Prošlo je puno bolje od očekivnog igrala sam puno i zadovoljna sam, rekla je Samanta Fabris koja je trenutno na pripremama hrvatske reprezentacije u Mariboru gdje se izabrana vrsta sprema za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje su na rasporedu krajem svibnja.

Chieri je izborio doigravanje i nastup okončao u četvrtfinalu nakon poraza od Foppapedretti Bergama i to 2:3 u trećoj utakmici.

- Mislim da smo mogle i bolje zaključiti sezonu ali dobro šta je tu je, sa svim stvarima koje smo prošle ove godine, dobro je i završilo. Bilo je to jedno lijepo iskustvo, ali ne vjerujem da ću ostati iduće godine u Chieriju. Moram još puno raditi i napredovati. Dijagonala mi se sviđa i ne ne mislim se vratiti na srednjaka, ustvrdila je Samanta.

Glasine govore da bi mogla ostati u Italiji, a Samanta samo pozitivno govori o iskustvu u Chieriju.

- U Chieriju sam upoznala puno dragih ljudi i bilo mi je jako teško otići. Bila sam i na utakmici Juventusa, to je pravi spektakl, rekla je Samanta koja nije zaboravila na prijatelje iz Rijeke.

- Čujem se s nekim curama iz Rijeke, najviše s Bernardom Brčić, te prijateljima iz MOK-a Rijeka, zaključila je kroz smijeh Samanta Fabris.

sportcom.hr