Ništa novo u Vinkovcima - Marsonija i dalje statira

Objavljeno: Nedjelja, 04 Ožujak 2012 20:42 Autor:
Mlade odbojkašice Marsonije (tamno plave) poražene su i u Vinkovcima Mlade odbojkašice Marsonije (tamno plave) poražene su i u Vinkovcima Foto: Ivan Salantić
Odbojkašice Marsonije doživjele su još jedan poraz u prvenstvu koje traje. Lako i uvjerljivo u Vinkovcima su ih savladale odbojkašice Cestorada.

Potpuno podmlađena ekipa trenera Vladimira Miškovića, u ovogodišnjoj sezoni najvišeg odbojkaškog razreda Hrvatske, u jakoj konkurenciji osuđena je na statiranje. Bez boda i bez osvojenog seta, već odavno su Brođanke praktično preselile u niži stupanj natjecanja. Preostali dio prvenstva mogu iskoristiti za stjecanje neophodnog iskustva i što bolju pripremu za 1. B ligu.

Vinkovčanke su od samog početka susreta pokazale svu svoju kvalitetu, te nisu dopuštale gošćama iz Slavonskog Broda da se razigraju. Cestorad je bio uvjerljiv u sva tri seta i pobijedio sa 3:0, po setovima je bilo 25:8, 25:11, 25:7.

 

Trener Cestorada, Krešimir Tomić, između ostalog je rekao:

-Odigrali smo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu, gdje smo dali priliku igračicama koje su imale manju minutažu u dosad odigranim utakmicama.Vjerujem da ćemo na kraju mi biti ta ekipa koja će biti šesta i ostvariti plasman na završnicu za doigravanje.Sad nas očekuje zaostali susret protiv Azene u Velikoj Gorici , gdje vjerujem da možemo do novih bodova, rekao je Tomić.

Lijepo je bilo vidjeti ekipu Cestorada koja se iz utakmice u utakmicu diže u igri i s pravom se može reći da su sve bliže željenom cilju, plasmanu među šest najboljih ekipa za doigravanje.