Nova pobjeda Karlovčana, bolji od Zadra

Objavljeno: Srijeda, 21 Ožujak 2012 22:18 Autor:
Karlovački prvoligaš od domaće se publike oprostio još jednom pobjedom. U pretposljednjem prvoligaškom kolu na svom su parketu mladi Karlovčani ugostili momčad Zadra i uz "trenutak" dekoncentracije u drugom setu zabilježili zasluženu pobjedu rezultatom 3:1.

Prvi set lako je pripao Karlovčanima sa 25:18, no u drugom su uzvratili gosti (21:25). I treći set bolje je otvorila zadarska momčad, bilo je na semaforu 3:7, no uskoro su domaći preokrenuli na 12:10 i od tog trenutka bili apsolutno bolja momčad u svakom segmentu odbojkaške igre. Drugi set završen je sa 25:19, a treći s najuvjerljivijih 25:17.

Ovom pobjedom Karlovčani su osigurali minimalno osmo mjesto u prvoligaškom društvu, vrlo dobro uzevši u obzir da je riječ o jednoj od najmlađih momčadi u ligi. Ovisno o rezultatima posljednjeg kola mogli bi biti i sedmi, nažalost pobjedom Vukovara nad Zagrebom otpala je sitna nada da bi se možda mogli dokopati i šestog mjesta i doigravanja za naslov prvaka. U posljednjem kolu, predstojećeg vikenda, Karlovac gostuje kod posljednjeplasiranog Splita.

 

Izvor: KAŠonline