Nove igračice u osječkom 1b ligašu

Objavljeno: Petak, 31 Siječanj 2014 20:22 Autor:
Tajani Pavičić stigla je ispisnica iz Đakova, a posljednjeg dana prijelaznog roka za Agrotehniku potpisala je Petra Paležac, bivša odbojkašica zagrebačke Mladosti i Palma de Mallorce te uspješna igračica odbojke na pijesku.

Iako je Osječanka i povratnica do sada nije imala pravo nastupa. Tajani Pavičić je stigla ispisnica iz OK Đakovo tako da je i ona na raspolaganju ekipe osječke Agrotehnike. Petra Paležac je posljednjih godinu dana bila bez kluba i dok ne nađe inozemni angažman bit će članica OK Agrotehnika.

- Kako ćemo iskombinirati treniranje Petrino u Zagrebu i igranju za nas dogovoriti ćemo u narednom razdobolju. Ona je u treningu i s formom ne bi trebalo biti problema. Sada je bilo važno napraviti potpis u prijelaznom roku. Nadam se da će i ona i Tajana kao i još neke cure pronaći financijski bolje angažmane. Naime, naše je inače određenje da igramo amaterski i kome god možemo pomoći da pomognemo u nastavku odbojkaške karijere. No, moram istaići i da sigurno jedno. A to je da smo Tajanu Pavičić i Ivanu Unukić imali od početka prvenstva sigurno bi ušli u A1 ligu. Ali dogodila se povreda Ivane u kvalifikacija, te zapreka zbog tajaninog ugovora i za sada do naredne sezone ta ambicija nam ostaje samo san, rekao je Damir Rukovanjski, trener Agrotehnike.

Autor: L.F.