Novi prepoznatljivi kombi za Amazonke iz Olimpika

Objavljeno: Utorak, 12 Svi 2015 16:00 Autor:
Predsjednik Odbojkaškog kluba Olimpik Dejan Kljajić preuzeo je ključeve novog klupskog kombija kojeg je u duhu Olimpika i njegovog slogana:“ Jedna Vatra, Jedan Tim, Jedan Olimpik“ posebno oslikao i dizajnirao Mislav Ucović.

Redizajnirani klupski Opel Vivaro krase fotografije Tine Katanić, ambasadorice OK Olimpika, bivša kraljica Hrvatske, nekadašnja manekenka, danas TV voditeljica, te Sare Radanović, kapetanice seniorske ekipe Olimpika.
Odbojkaški klub Olimpik ulaskom u 1.B odbojkašku ligu započeo je s velikom medijskom kampanjom u kojoj promiče odbojku i sebe kao klub, a čije je zaštitno lice prelijepa Tina Katanić. Kampanja se sastoji od tri dijela, prvi dio je započeo u veljači i do sada su je popratili svi važniji tiskani i internet mediji kroz članke vezane za odbojku i Tinu Katanić. Drugi dio kampanje se sastoji od predstavljanja posebno oslikanog i redizajniranog kombija. Dok se treći dio uskoro približava, a sastoji se od video reportaže i spota u kojem sudjeluju Tina Katanić, Sara Radanović i Dejan Kljajić. Video reportaža i spot bit će prikazivani na jednoj od nacionalnih televizija i nekoliko internet portala.