Očekuje se odlična odbojka

Objavljeno: Četvrtak, 29 Ožujak 2012 10:52 Autor:

Prvi nastup na završnom turniru Lige prvakinja u redovima Ville Cortese neće pamtiti po dobru, očekivanja od izleta u Baku definitivno su bila veća od dva poraza i tek četvrtog mjesta.

Ali kako kaže napadačica Caterina Bosetti, to je zapravo i realan odnos snaga:

- Veliki je uspjeh što smo uopće sudjelovale na završnici, nažalost stvari se nisu rasplele po našim željama, ali treba priznati kako je razina igre na tom turniru bila puno viša od one na koju smo navikle u talijanskom prvenstvu. U obje utakmice smo imale problema na prijemu servisa, te automatski nismo ni mogle razviti svoju igru.

Što nije dobra vijest prije početka polufinalne serije domaćeg play-offa, u kojem će se sučeliti svom tradicionalnom rivalu. A iz Bergama ovih dana stižu isključivo optimistički tonovi.

- I u trenucima kad nismo igrali dobro vjerovali smo da će se i nas nešto pitati u borbi za naslov prvaka. Onog časa kad smo riješili probleme s ozljedama i skoncentrirali se isključivo na igru stvari su počele sjedati na svoje mjesto, kako sezona odmiče forma nam je sve bolja - poručio je gostujući trener Davide Mazzanti, izbjegavajući komentirati situaciju u suparničkom taboru:

- Gledamo samo svoja posla i ne opterećujemo se time je li i koliko Villa umorna od svojih međunarodnih obveza. U ovih devet dana poradili smo na nekim detaljima u igri i nadam se da će se to osjetiti već večeras.

Jedno je sigurno, spektakl je zagarantiran. Jer recentna povijest uči da se, kad ove dvije ekipe stanu sučelice jedna drugoj, svašta može očekivati.