Odbojkaši Karlovca uvjerljivi protiv Zagrepčana

Objavljeno: Nedjelja, 27 Listopad 2013 23:11 Autor:
Prilično lako, tek uz povremenu potrebu za malo više truda i dodatne koncentracije, odbojkaši Karlovca svladali su zagrebačku Croatiju u četvrtom prvoligaškom kolu sa 3:0 u setovima.

U prvom setu domaći su brzo poveli s četiri poena razlike, Zagrepčani su se vratili u igru i bilo je neizvjesno sve do 21:20 kada s četiri uzastopna poena Karlovčani osvajaju prvi set. U drugom setu bez ikakvih problema – 25:15, a u trećem su gosti pružili najbolji otpor no mladi karlovački odbojkaši u završnici su imali više strpljenja i smirenosti i sa 26:24 dovršili posao.

Pod vodstvom mladog trenera Gorana Zeca igrali su Knežević, Ličina, Stipanović, Blažević, D. Jakšić, Lipnik, Brajdić, Belan, Šćulija, F. Jakšić, Gojak i Janjanin

Vrijedi pohvaliti i publiku – odbojkaška publika nije tako brojna kao ona u nekim drugim sportovima, ali zato od prvog do posljednjeg poena pruža iznimnu podršku domaćim igračima.

Na ljestvici druge prvoligaške skupine Karlovčani su nakon četiri kola na izvrsnom trećem mjestu, a dobre rezultate trebali bi i nastaviti u sljedećem kolu kada gostuju kod zasad uvjerljivo najslabije momčadi lige – OK Broda u Slavonskom Brodu. Dakako, nužan je ozbiljan pristup, ali u tom slučaju većih problema ne bi smjelo biti.

Nakon toga, za dva tjedna, u Karlovcu u derbiju gostuje prvoplasirani Zadar.

KAŠonline