Odbojkašice Agrotehnike nadigrale Sinjanke

Objavljeno: Nedjelja, 21 Travanj 2013 10:19 Autor:
Odbojkašice Agrotehnike nadigrale Sinjanke Foto: Mario Glasnović
Subota nam je donijela početak doigravanja mini lige u kojoj će se četiri ekipe boriti za ulazak u 1.B ligu odbojkašica za seniorke. U

Subota nam je donijela početak doigravanja mini lige u kojoj će se četiri ekipe boriti za ulazak u 1.B ligu odbojkašica za seniorke. U toj borbi nalazi se i osječka Agrotehnika, u prvome kolu ugostile su Sinjanke.

Osječanke su sjajno otvorile samu završnicu sezone pobjedom od 3:1 nad gošćama iz Sinja. Iako su Sinjanke nešto bolje otvorile utakmicu te su na samom početku povele s visokih 2:8 ponajviše zahvaljujući pomalo glupim greškama Osječanki, serijom od pet poena, od kojih je čak četiri donijela sjajna Mihaljević Agrotehnika smanjuje zaostatak.

Gostujuće odbojkašice ponovno su pobjegle na visokih 11:16, no Agrotehnika opet radi sjajnu seriju od šest poena te prelaze u minimalno vodstvo. Do kraja nisu ispuštale prednost te su u prvom setu slavile s 25:23. 

Osječanke su drugi set puno bolje otvorile te su odmah na početku seta "odlijepile" na sedam poena prednosti. Sinj serijom od sedam poena poravnava rezultat, te se i tako u samu završnicu seta ušlo izjednačenim rezultatom 21:21. Tada domaće odbojkašice preuzimaju stvari u svoje ruke i lagano privode set kraju te ga osvajaju rezultatom 25:22.

Treći set je bio većim dijelom potpuno izjednačen, tek pred kraj gošće su se "odlijepile" na dva poena prednosti, te su na kraju rezultatom 20:25 smanjile ukupno vodstvo Osječanki na 2:1.

I četvrti set započeo je isto kao i prethodni, rezultat je bio podjednak kao i igra odbojkašice. No tada domaće odbojkašice bježe na visokih 20:15 što do kraja nisu uspjele ispustiti te su tako rezultatom 25:17 nadigrale Sinj pritom upisavši prvu pobjedu u ligi za ulazak u 1.B ligu.

Agrotehniku u sljedećem kolu očekuje OK Poreč II. a utakmica će se odigrati već sljedećeg vikenda.

Doigravanje za ulazak u 1.B ligu, seniorke, 1. kolo:

OK AGROTEHNIKA – ŽOK SINJ 3:1 (25:23, 25:22, 20:25, 25:17)

OK AGROTEHNIKA: Barišić, Šeremet Ivana, Pavičić, Ivanković, Unukić, Mršić Ivona, Mršić Doris, Šeremet Antonia, Miljuš, Lerinc, Mihaljević, Franjić
Trener: Damir Rukovanjski

ŽOK SINJ: Firić, Enjić, Jelinčić, Titlić, Makan, Dotur, Jukić, Babić, Krivo, Banovac, Kekez
Trener: Ivica Zorica

Autor: Matej Pagadur