Odbojkašice Agrotehnike 'pomele' Vodnjan

Objavljeno: Nedjelja, 20 Listopad 2013 13:29 Autor:
Možda je ovo ipak bio malo previše slab protivnik za našu nabrijanu ekipu, započeo je svoj monolog  nakon utakmice.

Rezultat 3:0 i izgubljenih 16, 15 i 13 poena po svakom setu i 57 minuta igre dovoljno govori o odnosu snaga na terenu. Povratnici u 1b ligu, OK Agrotehnika doslovce je deklasirala i pomela s terena ekipu Vodnjana.
„ Već sam rekao da nam fali ivana Unukić, Doris Mršić iz prošlogodišnje postave, ali i pojačanja Tajana Pavičić, Dajana Radović i Mateja Horvat.  No, koga istaći. Vodnjan u sva tri seta u biti nije mogao primiti naš servis, posebice onaj Marine Lerinc. Sve su dobro igrale. No, jako sam se bojao novajlija i onih najneiskusnijih. No, protiv Vodnjana Liović, Trstenjak igrale su kao da već deset godina igraju s nama, a isto tako svoj uspješan debi u prvoligaškoj konkurenciji su imale Ana Rack i Karla Jelinić. Nakon strašno loše generalne probe bojao sam se Kate Mihaljević. Ali ispalo je dobro. Odličan servis i blok u drugom setu i bez greške dizanje u posljednjem trećem setu. Već sam se sto puta pitao da li sam dobro napravio kada sam samo tako pustio Tanju Štulić da ode u Đakovo. No, Lerinc i to malo Mihaljević su bile ok.
Standardno dobra, pa to i nije neka novost bile su krajnje pucačice Pavičić, Šeremet. No, trener Rukovanjski očito luta po pitanju tehničarske dijagonale. No, Barišić i kasnije Rack dobro su odradile svoje.

D.R.

FOTOGALERIJA LUCIJE DROKAN