Odbojkašice Cestorada pobjedom protiv Rovinja otvorile drugi dio natjecanja

Objavljeno: Ponedjeljak, 18 Veljača 2013 14:16 Autor:
U sportskoj dvorani ''Lenije'' odigran je susret 1.kola nastavka natjecanja u 1.A Državnoj ligi odbojkašica između ŽOK ''Cestorada'' i ekipe ŽOK ''Rovinj''.

U sportskoj dvorani ''Lenije'' odigran je susret 1.kola nastavka natjecanja u 1.A Državnoj ligi odbojkašica između ŽOK ''Cestorada'' i ekipe ŽOK ''Rovinj''.

U prvom setu ekipa Rovinja je imala prednost 3:9, da bi u nastavku prvog seta ekipa Cestorada povezala svoje redove i došla na 10:10. Nakon toga smo vidjeli odličnu igru na prijemu što je donijelo prednost ekipi Cestorada od 23:17. Na kraju prvog seta je bilo 25:18 u korist ekipe Cestorada.U drugom setu Rovinj je ponovo dobro otvorio set i došao do prednosti 2:10. Nastavak drugog seta donosi buđenje ekipe Cestorada koja je smanjivala prednost Rovinja i povela sa 22:21. Kad su svi već mislili da će biti 2:0 u setovima nakon dva seta, Rovinj je odigrao dobro i dobio drugi set sa 23:25.

U trećem je Cestorad pokazao puno bolju igru te imao prednost na početku seta sa 14:9.U nastavku trećeg seta vidjeli smo male oscilacije u igri Vinkovčanki, no na kraju je set otišao na stranu Cestorada sa 25:22.Četvrti set je bilo dosta izjednačen, gdje su prvo gošće imale prednost, da bi u nastavku Vinkovčanke okrenule u svoju korist i na kraju pobijedile sa 25:23.

Vinkovčanke su na kraju slavile pobjedu sa 3:1 nad ekipom Rovinja, a u sljedećem kolu koje je na rasporedu 23.veljače igraju u Osijeku protiv istoimene ekipe.

ŽOK CESTORAD-ŽOK ROVINJ  3:1

Dvorana: SD Lenije 

Gledatelja:150

Suci: Bruno Muha (Osijek) i Ernesta Dubac (Osijek)

Rezultat po setovima: (25:18, 23:25, 25:22, 25:23)

CESTORAD: Zrinka Tomić, Iva Barunčić, Klara Perić, Maja Lovrić, Ana Mijoković, Iva Žurić, Željka Pelin, Josipa Gorčkić, Ines Nikšić, Ivana Dogan, Marija Magdalena Petričević

ROVINJ: Sanja Cvitić, Jelena Grujić, Luana Božić, Mihaela Radolović, Anja Žarković, Marija Slavuj, Tea Vitasović, Andrea Jurić, Marina Čorić, Kristina Janko, Aleksandra Bel, Marina Janko

cibalia.info