Odbojkašice Cestorada poražene u odličnoj utakmici protiv Kaštelanki

Objavljeno: Ponedjeljak, 04 Ožujak 2013 15:42 Autor:
U sportskoj dvorani ''Lenije'' odigran je susret 9.kola 1.A Državne lige odbojkašica u 3.skupini između ŽOK ''Cestorada'' i ekipe OK ''Kaštela DC''.

U sportskoj dvorani ''Lenije'' odigran je susret 9.kola 1.A Državne lige odbojkašica u 3.skupini između ŽOK ''Cestorada'' i ekipe OK ''Kaštela DC''.

Gledatelji koji su došli pogledati ovu utakmicu uistinu su mogli uživati u odličnoj odbojci koju su pružile ove dvije ekipe.Kad pogledamo prvi set on je protekao u dominaciji odbojkašica Kaštela koje su dobile prvi set sa 17:25.U drugom setu smo vidjeli buđenje ekipe Cestorada, koja je dominirala cijelim drugim setom koji je na kraju pripao Cestoradu sa 25:19.

Treći set je donio dosta oscilacija u igri Cestorada, što su iskoristile gošće, te su u neizvjesnoj završnici osvojile treći set sa 23:25.U četvrtom setu smo vidjeli pravu dramu na parketu gdje je bilo neizvjesno do samog kraja, a gošće su ispustile i meč loptu pri rezultatu 24:25. Na kraju četvrtog seta je bilo 27:25 u korist ekipe Cestorada.Tako se ušlo u peti odlučujući set koji je donio ponovo dva lica ekipe Cestorada. Vinkovčanke su vodile sa 4:2, no Kaštelanke su preokrenule u svoju korist na 4:5.U nastavku smo vidjeli dobru igru Kaštelanki, dok je kod Cestorada bilo dosta problema na prijemu.Na kraju ovog petog seta bilo je 12:15 za Kaštelanke, koje su na kraju slavile pobjedu 2:3.

U sljedećem kolu koje je na rasporedu 8.ožujka, odbojkašice Cestorada igraju u Rovinju protiv istoimene ekipe.

ŽOK ''CESTORAD''-OK ''KAŠTELA DC''  2:3

Dvorana: SD ''Lenije'' 

Gledatelja: 100

Suci:  Vlatko Rakin i Ivan Radanović (oba Osijek)

Rezultat po setovima: (17:25, 25:19, 23:25, 27:25, 12:15)

ŽOK CESTORAD- Zrinka Tomić, Iva Barunčić, Klara Perić, Maja Lovrić, Ana Mijoković, Iva Žurić, Željka Pelin, Josipa Goričkić, Ines Nikšić, Ivana Dogan, Marija-Magdalena Petričević, Dinka Kulić

OK KAŠTELA DC-Marija Barić, Nika Stanović, Ana Sobin, Ana-Marija Bazina, Ana-Marija Bilić, Ana Tandara, Antonella Hrstić, Monika Bakota, Jelena Šunjić, Dora Matas

cibalia.info