Odbojkašice otputovale u Dresden na Europsko prvenstvo

Objavljeno: Srijeda, 04 Rujan 2013 23:00 Autor:
Hrvatska odbojkaška reprezentacija u srijedu popodne krenula je iz zagrebačke zračne luke put Dresdena, gdje će od petka do nedjelje u skupini C odigrati prve tri utakmice na Europskom prvenstvu.
Nasmijane, dobro raspoložene, zdrave i spremne odbojkašice izbornika Igora Lovrinova na putovanje su ispratili dužnosnici Hrvatske odbojkaške udruge i novinari. Prva utakmica hrvatske reprezentacije, podsjetimo, na rasporedu je u petak u 17:30, a s druge strane mreže bit će azerbajdžanske odbojkašice.
- Stanje u reprezentaciji je odlično, pa prepuni samopouzdanja i ambicija krećemo u najvažnije ovogodišnje natjecanje. Kad riješimo pitanje plasmana u nastavak natjecanja iz skupine u kojoj nas očekuju Azerbajdžan, Rusija i Bjelorusija, razmišljat ćemo o sljedećim suparncama - naglasio je hrvatski izbornik Igor Lovrinov, kojem će u radu reprezentacije pomagati trener Alen Pavačić, liječnik Ljudevit Sović, fizioterapeut Dean Mistura, statističar Sebastjan Mavrič i team manager Bojan Mirković.

Među 12 najboljih uzdanica hrvatske odbojke našle su se: Senna Ušić Jogunica, Ana Grbac, Mira Topić, Bernarda Ćutuk, Mia Jerkov, Ivana Miloš, Sanja Popović, Samanta Fabris, Bernarda Brčić, Martina Malević, Jelena Alajbeg i Maja Poljak.