Odbojkašice Rijeke krenule s pripremama, klub pregovara s Magdom Maras

Objavljeno: Ponedjeljak, 13 Kolovoz 2012 18:14 Autor:
Odbojkašice Rijeke Odbojkašice Rijeke Foto: Lario Tus
Pregovaramo trenutno s Magdom Maras, ne znamo što će biti s Paolom Došen i da li će igrati iduću sezonu. Radimo intenzivno na tome i nadamo se da će biti dio ekipe iduće sezone, rekao je Lovrinov

Odbojkašice Rijeke u ponedjeljak ujutro već tradicionalnim trkom po trsatskom parku krenule su s pripremama za novu sezonu. Na početku priprema pojavio se i trener Igor Lovrinov koji je trenutno zauzet izborničkim obvezama u ženskoj reprezentaciji, a ekipu će do njegovog povratka nakon kvalifikacija za Europsko prvenstvo u rujnu, voditi pomoćni trener Dalibor Tota.

- Krećemo s novim kadrom. Dalibor Tota će voditi ekipu do 15. rujna. Ne znam ništa o drugim ekipama, tek u utorak službeno počinje prijelazni rok tako da se još ništa ne zna. Glupo je zato uopće sada govoriti o nekim očekivanjima, rekao je Igor Lovrinov, trener Rijeke.

- Ne znam ništa o drugim ekipama, tek u utorak službeno počinje prijelazni rok tako da se još ništa ne zna. Glupo je zato uopće sada govoriti o nekim očekivanjima. Oslabljeni smo odlaskom Ćutuk i Fabris. Pregovaramo trenutno s Magdom Maras, ne znamo što će biti s Paolom Došen i da li će igrati iduću sezonu. Radimo intenzivno na tome i nadamo se da će biti dio ekipe iduće sezone , dodao je Lovrinov.

Ne treba uopće naglašavati koliko bi ove igračice značile za ambicije Rijeke. Libero Paola Došen najtrofejnija je riječka odbojkašica i nezamjenjiv kotačić riječkog stroja praktički od 2005. godine kada je krenuo novi uzlet riječke odbojke. Magda Maras je pak bila srca i duša riječke ekipe u većini sezona kada su Riječanke osvajale naslove, a lani je igrala u francuskom Nantesu.

- Cilj je opet afirmacija mladih igračica i stvaranje nove ekipe s obzirom na odlaske. Trenirat ćemo dvaput, ujutro u parku, popodne u dvorani, zaključio je Igor Lovrinov.

Autor: M. B.