Odbojkašice Rijeke u Vranjama proslavile trofej osvojen na kraju turbulentne godine

Objavljeno: Nedjelja, 23 Prosinac 2012 13:46 Autor:
Odbojkašice Rijeke u Vranjama proslavile trofej osvojen na kraju turbulentne godine Foto: Sandro Donda
Na kraju turbulentne godine u kojoj su osvojili prvenstvo Hrvatske, Kup je odbojkašicama Rijeke stigao kao melem na ranu.

Na kraju turbulentne godine u kojoj su osvojili prvenstvo Hrvatske, Kup je odbojkašicama Rijeke stigao kao melem na ranu. Puno toga se nakupilo proteklih mjeseci, počevši od kašnjenja plaća, preko već standardnih problema s pronalaženjem sponzora, pa sve do žalbe Mladosti protiv nastupa Rijeke na Final Fouru u Rovinju. Sve su to prošle odbojkašice Rijeke prema 19. trofeju od hrvatske samostalnosti.

Kup je osvojen u Rovinju, proslava je započela u Vranjama, malom istarskom mjestašcu gdje su se Riječanke okrjepile nakon napora. Nije bilo pretjeranog slavlja, već mirna večera, u klubu su naviknuli na osvajanje trofeja. Kao što bi rekao Livio Tončinić:

- Sada sam napokon na miru!

Igračice su pak dočekale trenutak da opuste, izlazak je već bio isplaniran, sada je red da se opuste i proslave. Donijele su 19. trofej u grad na Rječini, a od početka sezone primile su samo jednu plaću. Tako se bori i igra za svoj klub. Logo Croatia osiguranje na dresu nagovještaj je boljih dana. Trofeji su osvojeni u teškim danima. Što će tek biti jednom kada se situacija stabilizira? Odbojkašice su bile i ostale ponos grada na Rječini.

Autor: Marko Babić