Odbojkašice u Mariboru počele pripreme za Europsko prvenstvo

Objavljeno: Utorak, 18 Kolovoz 2015 19:13 Autor:

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija jučer je u Mariboru počela s pripremama za Europsko prvenstvo, koje za nešto više od mjesec dana započinje u Belgiji i Nizozemskoj.

Na jučerašnjem prvom treningu hrvatski izbornik Angelo Vercesi imao je na raspolaganju 14 igračica. Redom su to: Bernarda Brčić, Ana Grbac, Mia Jerkov, Senna Ušić Jogunica, Mira Topić, Karla Klarić, Maja Poljak, Ivana Miloš, Bernarda Ćutuk, Iva Jurišić, Samanta Fabris, Katarina Barun Šušnjar, Nikolina Božičević i Marija Prša.

Prvi tjedan raditi će se u Mariboru u Draš Centru uglavnom dva puta dnevno. Za sada još nije usklađen potpuni plan priprema, zapravo nije definirano koliko će pripremnih utakmica odigrati naše reprezentativke. Taj podatak trebao bi biti poznat uskoro. Od igračica koje su se našle na spisku, onih koje će se spremati za Europsko prvenstvo u Mariboru nema Dinke Kulić zbog školskih obaveza, Lucije Mlinar zbog upale pluća, te Vedrane Jakšetić koja odrađuje maturu i na pripremama bi se trebala pojaviti početkom rujna.

Autor: M. Gojak