Odbojkašice Vallis Auree uspješno startale sezonu u višem rangu

Objavljeno: Utorak, 21 Listopad 2014 22:05 Autor:

Odbojkašice Vallis Auree iz Požege novu su sezonu startale u višem rangu, odnosno 1.B hrvatskoj odbojkaškoj ligi - sjever.

U prvoj su utakmici gostovale kod odbojkašica Kolonije u Slavonskom Brodu. Požežanke su odigrale odlično, pobijedile 1:3 u setovima i osvojile prva tri boda.

- Zadovoljna sam igrom svojih odbojkašica, ali znam da cure mogu bolje. Nakon prvog seta, koji smo pobijedile s velikom bodovnom razlikom, cure su u drugi set ušle opušteno misleći da ćemo lako pobijediti, međutim to je protivnik iskoristio i uzeo nam set. Sljedeća dva seta smo dobile, ali bilo je dosta servis grešaka s naše strane i na tome moramo poraditi. Tri boda imamo, sljedeći vikend putujemo u Karlovac, to nam je protivnik s kojim se nismo dosad susrele, ali nadamo se pobjedi i novim bodovima - izjavila je Ana Đurčević Paukner, trenerica ŽOK Vallis Aurea.

Mlada požeška ekipa ŽOK Vallis Aurea 2, koja se natječe u 3. slavonskoj ligi, jučer je u Grabriku savladala puno iskusnije protivnice iz osječkog Odbojkaškog kluba Linga i to s 3:0 u setovima.

- Utakmica je bila odlična, prezadovoljna sam curama i ponosna na sve što su pokazale - komentirala je Đurčević Paukner.

Autor: M. Nakić