Odbojkašice Valpovke s dvije pobjede otvorile novu sezonu

Objavljeno: Utorak, 14 Listopad 2014 21:50 Autor:
Ekipa OK ''Valpovka'' Valpovo Ekipa OK ''Valpovka'' Valpovo foto: Matko Mužević

Nakon pobjede nad Osječankama iz Agrotehnike od 3:0, seniorke Valpovke ponovno su lako došle do nova tri boda pobjedivši odbojkašice Ferivija iz Višnjevca istim rezultatom.

Ove godine, naše Valpovčanke igraju u 2.A hrvatskoj odbojkaškoj ligi – istok. Prelaskom u viši rang natjecanja, podrazumijevaju se i kvalitetnije utakmice, a prošli tjedan mogli ste uživati u čak dvije. Igralo se u četvrtak protiv Agrotehnike i u subotu protiv Ferivija.

Sigurnom i koncentriranom igrom, Valpovačke odbojkašice porazile su obje protivničke ekipe. Rezultati utakmica po setovima su sljedeći:
OK „Valpovka“ Valpovo -  ŽOK „Agrotehnika“ Osijek 3:0 (25:17, 25:14, 25:18)
OK „Valpovka“ Valpovo – ŽOK „Ferivi“ Višnjevac (25:4, 25:15, 25:8)

Ovim pobjedama, seniorke Valpova imaju ukupno 6 bodova te trenutno zauzimaju prvo mjesto u 2. A hrvatskoj odbojkaškoj ligi – istok. Slijede ih igračice Vukovara s također 6 bodova, a treće mjesto zauzima ekipa Čepina s 4 boda. Ostale rezultate možete vidjeti na www.hou.hr ili na stranici www.ok-valpovka.hr. Iduće kolo, Valpovčanke igraju protiv Belišća, susret će se održati u Gradsko-školskoj sportskoj dvorani u Belišću, a točno vrijeme utakmice bit će objavljeno na novoj web stranici OK Valpovke www.ok-valpovka.hr

Sastav ekipe Valpovke ove sezone je sljedeći: Mihaela Turalija, Ana Ivić, Jelena Turalija, Dorotea Lerinc, Marija Strugačevac, Petra Bratuševac, Nevenka Kuna, Lucija Ivančević, Kristinka Sabo, Martina Gebaj, Nina Šćasni. Trener Valpovčanki je Nenad Petrović koji je vrlo zadovoljan igrom svojih igračica i samim pristupom utakmicama.

Djevojke su ozbiljno shvatile ulazak u viši rang i, kako kažu, imaju puno motivacije i volje te će dati sve od sebe kako bi pokazale da su zaslužile ovu 2.A ligu.

Djevojkama želimo puno sreće u nadolazećim utakmicama!

Autor: Tena Pavleković