Odbojkašice vas pozivaju u Trst!

Objavljeno: Ponedjeljak, 29 Rujan 2014 23:07 Autor:
Hrvatska drugi krug Svjetskog prvenstva otvara u srijedu u 17:10, protivnik je reprezentacija Japana.

Ženska odbojkaška reprezentacija drugi krug Svjetskog prvenstva igrati će u Trstu. Prvi protivnik nam je Japan u srijedu, taj susret započinje u 17:10. Prvotno se trebao igrati u 20 sati, ali došlo je je do promjene rasporeda. U četvrtak u 20 sati igramo protiv Kine, nakon tog susreta slijedi dan odmora. U subotu u 20 sati protivnik je Azerbejdžan, a drugi krug naše djevojke zatvaraju utakmicom potiv Belgije ponovno u 20 sati.

Najbolju pozivnicu za doći u Trst hrvatske odbojkašice odaslale su nedjeljnom pobjedom protiv Njemačke u Rimu. Ostavile su srce na terenu, pokazale karakter, a njihova silna borbenost nagrađena je pobjedom. Nagradite ih i vi, te ih dođite podržati ovoga tjedna u Palatrieste, koji prima gotovo 7000 gledatelja. Obojite dvoranu u crveno- bijele kockice, u ime igračica pozvala vas je kapetanica Maja Poljak:

- Prošli smo u drugi krug i ''približili'' vam se što smo više mogli dolaskom u Trst. Protivnici su nam sve teži i zahtjevniji i vaša bi nam podrška bila itekako dragocjena, tako da se nadamo da ćete nam doći u što većem broju.

Ulaznice su dostupne u internet prodaji na stranici http://www.ticketone.it/. To je sigurna varijanta, same ulaznice moguće je kupiti i na blagajnama na ulazu u dvoranu. Cijene tamo su 10, 20 i 30 eura ovisno o sektoru i raspoloživosti. U samu cijenu ulaze obje utakmice na programu toga dana, termin prve je 17:10, druge 20:00.

Autor: M. Gojak