Odbojkašice Veleučilišta Lavoslav Ružička prvaci države

Objavljeno: Petak, 30 Ožujak 2012 11:07 Autor:

Studenti Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru sudjelovali su na 4. Prvenstvu veleučilišta i visokih škola koje je održano u Puli od 23.-25. ožujka.

Nastupilo je sveukupno 12 veleučilišta i visokih škola sa preko 300 natjecatelja u odbojci, futsalu, stolnom tenisu i šahu.

Odbojkašice i stolnotenisači osvojili su 1. mjesta na natjecanju dok su se nogometaši okitili brončanom medaljom.

Odbojkašice su obranile prošlogodišnji naslov te su opravdale ulogu favorita, redom su u grupi pobjeđivale rezultatom 2:0; Visoku školu za menadžment i turizam u Virovitici, Veleučilište u Čakovcu i Visoku školu za financijski menadžment iz Zagreba. U polufinalu naše djevojke pobijedile su Zdravstveno veleučilište iz Zagreba rezultatom 2:0(25.12,25:13) dok je finalni susret protiv VERN-a ponudio neizvjesniju završnicu i pobjedu naših studentica 2:0 (25:22,25:23).

Odbojkaška ekipa: Mery Ann Jakovčević, Anja Grbić, Valentina Đapić, Matea Rajković(cap.), Martina Gazibara, Tihana Stojčević, Matea Šutalo, Ružica Bošnjak, Magdalena Mijić, Dejana Macura, Marija Ručević.

Voditelj ekipe: Dražen Pejić,mag.cin.

Ovim sportskim rezultatima Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru postalo je najuspješnije Veleučilište na ovom natjecanju!

 

Izvor: Panorama Vukovar