Odbojkašice Vibrobetona nesretno poražene u pet setova protiv Azene u Velikoj Gorici

Objavljeno: Nedjelja, 20 Listopad 2013 16:52 Autor:
U subotu, 19.listopada, u Velikoj Gorici odigran je susret 3.kola 1.A Hrvatske odbojkaške lige za žene u kojem je ekipa ŽOK Azena Velika Gorica ugostila ekipu ŽOK Vibrobetona iz Vinkovca.

U neizvjesnoj utakmici Vinkovčanke su nesretno poražene nakon pet setova.Prva dva seta su otišla na stranu Vibrobetona s 22:25, 24:26.Nakon vodstva Vinkovčani 0:2 u setovima, igračice Azene dobro su odigrale u nastavku susreta.Azena je dobila treći set sa 25:14, da bi u četvrtom setu vidjeli pravu dramu na terenu, no Azena je odigrala najbolje kad je bilo najpotrebnije i riješila četvrti set u svoju korist sa 26:24.

Nakon velike borbe i odlične igre sa obje strane, ušlo se u peti odlučujući set koji je uvijek rulet.Ekipa Azene bolje je reagirala na neke presudne lopte, te je na kraju dobila peti set sa 15:10 i ukupnu pobjedu 3:2.

Vinkovčanke mogu samo žaliti za propuštenom prilikom da se iz Velike Gorice vrate sa punim plijenom, a sljedećem kolu gostuju u Splitu, gdje će igrati protiv ekipe ŽOK Split 1700.

Izvor: cibalia.info