Odbojkašice Vibrobetona velikim preokretom pobijedile Azenu u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja za prvaka

Objavljeno: Nedjelja, 02 Ožujak 2014 09:42 Autor:
Odbojkašice Vibrobetona velikim preokretom pobijedile Azenu u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja za prvaka Foto: cibalia.info

U subotu, 1.ožujka, u sportskoj dvorani ''Lenije'' odigrana je prva četvrtfinalna utakmica doigravanja za prvaka između ŽOK ''Vibrobetona'' i ŽOK ''Azena Velika Gorica''.

Svi koji nisu došli, mogu s pravom žaliti jer je odigrana je odlična utakmica s dva lica ekipe Vibrobetona. Vinkovčanke su loše otvorile susret, te su prvi set izgubile sa 20:25.U drugom setu smo vidjeli ponovo puno bolju igru Azene, što je rezultiralo osvajanjem drugog seta gošći sa 15:25.

U trećem setu smo vidjeli pravu dramu na terenu, gdje su doslovno nijanse odlučivale, no Vinkovačanke su odlično odigrale kad je bilo najpotrebnije i dobile treći set sa 26:24.U četvrtom setu Vibrobeton je dobio krila i odlično odigrao u svim segmentima igre,, te dobio četvrti set sa 25:22.

Na kraju se ušlo u peti odlučujući set koji je uvijek rulet.Vibrobeton nošen svojim navijačima utišao je navijače Azene i dobio pet set sa 15:12 i konačnu i slatku pobjedu sa 3:2 nakon velike drame koja je na kraju otišla na stranu Vibrobetona.

Uzvratna utakmica četvrtfinala na rasporedu je 5.ožujka u Velikoj Gorici.

cibalia.info