Odbojkaški kamp u Srbiji privukao velik broj djece iz inozemstva

Objavljeno: Nedjelja, 28 Travanj 2013 10:52 Autor:
Volley Trend Kamp je internacionalni odbojkaški kamp kojeg vode profesionalni odbojkaški treneri Srbije, prvaci države u seniorskoj konkurenciji te izbornici srpskih reprezentacija.

Volley Trend Kamp je internacionalni odbojkaški kamp kojeg vode profesionalni odbojkaški treneri Srbije, prvaci države u seniorskoj konkurenciji te izbornici srpskih reprezentacija. U zadnje tri godine kamp je ugostio preko 400 polaznika iz 15 zemalja svijeta, a i ove godine se očekuju gosti iz Grčke, Rusije, Crne Gore, BiH, Hrvatske, Makedonije, Turske i ostalih zemalja.

Ciljevi kampa su unapređenje odbojkaškog znanja, poboljšanje tehnike, timske ige, discipline i sportskog života uopće, a podržali su ga i reprezentativci Srbije poput Nikole i Uroša Kovačevića, Milene Rašić, Brizitke Molnar, Ane Lazarević, Nemanje Radovića i brojni drugi.

Osnivač kampa Volley Trend te ujedno i vlasnik istoimene agencije, Bojan Milić, bivši je juniorski i seniorski reprezentativac Jugoslavije koji je ostvario uspješnu karijeru u domaćim i inozemnim klubovima. U dresu reprezentacije Jugoslavije nastupio je čak 140 puta, a po završetku karijere se bacio u menadžerske vode u kojima je uspješan već neko vrijeme.

Dakako, tu je i stručni tim trenera: Željko Šćepanović, prvak države u svim mlađim kategorijama, Duško Nikolić, prvak u seniorskoj konkurenciji koji će se ove godine okruniti još i naslovom prvaka Kupa i Superkupa, Milan Đurić, bivši izbornik reprezentacije Srbije i Crne Gore, te iskusni Srđan Popović, Zorica Lazić i Andrea Milodanović ženske kadetske reprezentacije Srbije, Sabahudin Peljto seniorska reprezentacija BiH, Dragan Kobiljski pomoćni trener reprezentacije Katra, Vladimir Vasović pomoćni trener Partizana, bivši reprezentativac Yu....

Kamp Volley Trend nudi najbolje srpske trenere, rad u malim grupama, individualne treninge, slikanje i druženje s poznatim i uspješnim igračima, besplatan internet i korištenje olimpijskog bazena, besplatne tečajeve engleskog i srpskog jezika, druženje s velikim broje djece iz inozemstva, upoznavanje s drugim kulturama, zabavni program svake večeri, obilazak znamenitosti i još brojne druge aktivnosti. Mogućnosti su gotovo pa neograničene.

Kamp će se održavati po prvi puta u Kosjeriću, prekrasnom gradu u zapadnoj Srbiji sa sjajnim uvjetima za rad, i to u 4 smjene. Traje 10 dana (9 punih pansiona) i cijena mu je 270 eura, ili 330 eura u što su još uračunati individualni treninzi. Ime mjesta za do 100 sudionika u svakoj smjeni, a radi se u grupama od 12-15 mladih odbojkaša. Ove godine svoj dolazak su najavila i djeca iz SAD-a, Kanade, Italije, Tunisa, Švicarske, Turske, UK, Mađarske, Norveške i Belgije.

Do početka kampa je ostalo nešto manje od dva mjeseca, a prva smjena je već popunjena stoga zainteresirani bi trebali svakako požuriti sa svojim prijavama.

Prijave za kamp i sve ostale informacije možete dobiti na web stranici www.camp.volleytrend.com ili pak putem FB-a na www.facebook.com/VolleyTrendCamp

Termini održavanja kampa:

Smjena I - 22.06. - 01.07.2013.
Smjena II - 01.07. - 10.07.2013.
Smjena III - 10.07. - 19.07. 2013.
Smjena IV - 19.07. - 28.07.2013.