Odbojkaški vikend ne može biti mirniji

Objavljeno: Subota, 25 Siječanj 2014 Autor:
Odbojkašice Osijeka imaju lagan zadatak. Nije upitno da će djevojke OK Pulu Istarsku banku ispratiti s maksimalnim rezultatom u niži rang natjecanja kao što su to do sada učinili i ostali A2 ligaši.

Mursa u Sisku kako god prođe ništa ne može ni poremetiti ni pozlatiti. Svi ovogodišnji muški klubovi u A1 su u play offu jer je liga i brojala samo šest klubova.

Vukovarke ako pobijede OK Rovinj ostaju prve. A i ako izgube ta utakmica donosi samo prevagu u međusobnom omjeru s kojim idu u doigravanje za prvaka lige. A realno oba kluba su već i prije ove runde natjecanja osigurale ulazak u elitni hrvatski odbojkaški razred, A1 ligu. Nova Gradiška je slobodna u posljednjem kolu redovne lige tako da mogu mirno čekati nastavak borbe za opstanak, iako nikako ne mogu ni ispasti iz drugog ranga hrvatske odbojke. Naime, Šibenik je na početku lige već odustao, a Pula cijelu je od svih izgubila tako da je tu stvar riješena. Vinkovčanke idu u Poreč i rezultat im također ništa ne mijenja. One su osigurale ligu za prvaka i play off.

Autor: D. R.

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten