Odlična predstava Murse III

Objavljeno: Subota, 15 Veljača 2014 Autor:
Juniori Murse odlični Juniori Murse odlični Foto: odbojka.hr

Odigrano je 12. kolo istočne 2. A lige između MOK Željezničara i MOK Murse III. Mursa III je uvjerljivo slavila s 0-3 (20-25 22-25 12-25) i trener Bogdanović može biti izrazito zadovoljan predstavom svoje ekipe.

Željezničar je na početku utakmice imao prednost od 7-5, no preko Kovačevića i Jozića Mursa III ima prednost od 7-8 na prvom tehničkom time-outu. Razigrao se Oršolić, ali i Bešlić, te Mursa uskoro odlazi na 10-14. Sučić prekida seriju Murse, no Mursa igra odlično i na drugom tehničkom time-outu već imaju prednost od 12-16. Odlazi Mursa i na 15-21, no Matoković prekida seriju Murse i Željezničar se uspio približiti na 18-21, a iskusni trener Bogdanović je odmah zatražio time-out kako bi njegova momčad zadržala mirnoću. Tehničar Marošević daje loptu za Jozića koji poentira, a zatim na servis dolazi Živko Bešlić koji servira odlično, domaćini vraćaju loptu Mursi, a to koristi danas odlični Ivan Oršolić i već je 24-18. Mursa je lako osvojila prvi set rezultatom 25-20.

U drugom setu sličan scenarij. Mursa već na prvom tehničkom time-outu ima 6-8, a preko Bešlića i Oršolića uskoro je i 7-11. Željezničar zove time-out i preko Stankovića dolaze do 11-12, ali tada na scenu dolazi tehničar Marko Marošević koji odlično servira, a Ivan Kovačević odlično reagira u napadačkom dijelu i uskoro je 11-17. Do kraja je sve stvar formalnosti, iako je trener Bogdanović malo izmiješao sastav pa je Željezničar stigao do 22-24, ali točku na i stavlja Oršolić i već je 0-2 u setovima.

U trećem setu ekipa Željezničara je u potpunosti potonula. Napadima Kovačevića i Oršolića Mursa stiže do 0-4, a prednost cijelo vrijeme povećavaju pa je na drugom tehničkom time-outu 9-16. Do kraja susreta ekipa Željezničara je uspjela osvojiti još 3 boda i Mursa je uvjerljivo slavila rezultatom 12-25.

Vrlo dobra i atraktivna utakmica u kojoj su juniori osječke Murse ipak pokazali više. Na prijemu su bili solidni, dok su jakim i neugodnim servisima pravili dosta problema primačima Željezničara. Uspjeli su ih odvojiti od mreže, a u takvim okolnostima ekipa Željezničara ipak nije znala odgovoriti u napadačkom djelu.

Mursa III se sada nalazi na 2. mjestu i opasno su se približili HOK Borovu, dok je Željezničar trenutno na 4. mjestu i sada će teško dohvatiti 3. poziciju.

Sastavi:

MOK Željezničar: Srđan Jovanović, Milenko Korica, Ivan Barić, Hrvoje Sučić, Borna Kovač, Ivan Matoković, Goran Stjepanović, Mario Drnasin, Daniel Stanković, Dragan Derežić

MOK Mursa III: Ivan Oršolić, Luka Kraljević, Ivica Jozić, Ivan Kovačević, Živko Bešlić, Marko Marošević, Roberto Varga, Đuro Čošković, Ivan Rack, Ante Kišasondi

Autor: Mario Šalinger

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten