Održana konferencija za novinare OK Gorice

Objavljeno: Srijeda, 01 Listopad 2014 Autor:
Predsjednik kluba Domagoj Oštrić i kapetan Jurica Skorin Predsjednik kluba Domagoj Oštrić i kapetan Jurica Skorin
Na konferenciji za medije OK Gorice novinarima su se obratili predsjednik kluba Domagoj Oštrić te kapetan seniorske momčadi Jurica Skorin. Obojica su se referirali na izboren Kup Hrvatske i na atmosferu u momčadi prije prve utakmice s MOK Rijekom, koja se igra u subotu 4. listopada u 19:30 u Gradskoj sportskoj dvorani.

- Lijepe stvari su se dogodile odmah na početku sezone što je pokazatelj dobrog pristupa i trenera i igrača. Prije početka Kupa Hrvatske, morali smo odraditi dva Kupa, točnije jedan na županijskoj razini, a drugi na regionalnoj - istaknuo je predsjednik OK Gorice Domagoj Oštrić. Podsjećamo, OK Gorica se pobjedom 3:1 u setovima protiv OK Nepomuka plasirala na mini turnir Kupa Regije centar u Čazmi, a tamo je redom pobjedila OK Quirin iz Siska (2:0), OK Čazmu (2:1) te OK Medicinar iz Zagreba (2:0 u setovima). Potrebno je još istaknuti kako se Kup Regije igrao kao mini turnir svaki sa svakim na dva dobivena seta.

- Mi smo ekipa koja igra već dovoljno dugo skupa i mislim da možemo napraviti puno toga u 1.A ligi i mislim da ova utakmica u subotu s Rijekom može proći dosta dobro - kazao je kapetan momčadi Jurica Skorin te dodao kako je atmosfera u klubu idealna i da su se novi igrači, Frane Žanić i Josip Pribanić, savršeno uklopili u momčad. Kako bi klub i u budućnosti mogao imati nove i kvalitetne te mlade igrače, Uprava je potpisala sporazum sa Školom odbojke Gorica.

- Mi smo se s njima našli jednostavno iz obostranog interesa, iz interesa promoviranja odbojkaškog sporta, ali i iz uzajamnog poštovanja. Određeni ciljevi kluba i Škole se ne preklapaju nego se nadovezuju. Oni žele najmlađima usaditi ljubav prema odbojci, a u cijeloj toj priči tražili su partnera, jedan kvalitetan sportski kolektiv, koji će tu djecu nakon što izađu iz Škole i prihvatiti - rekao je Oštrić te dodao kako je sportski kolektiv te Zajednica sportskih udruga Velike Gorice pozdravila ovu njihovu suradnju. Klub je također predstavio i novu Facebook stranicu kluba putem koje možete pratiti sve uspjehe OK Gorice.

Klub je i ovim putem zamolio novinare da objave te još jednom pozvao sva velikogorička poduzeća, ali i privatne osobe te sve ljubitelje sporta da svojim novčanim ili nekim drugim prilozima potpomognu rad kluba u njihovoj prvoj prvoligaškoj sezoni. Sponzora još uvijek nemaju i svaka bi im pomoć itekako dobro došla.

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten