Održana prva sjednica Upravnog odbora u novom sazivu

Objavljeno: Srijeda, 27 Svi 2015 14:21 Autor:
Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza održao je prvu sjednicu u novom sazivu koji je povjerenje za rad dobio nedavno na Izbornoj skupštini.

Osim o smjernicama budućeg rada, nacionalnom odbojkaškom kampu, izmjenama i dopunama pravilnika, članovi Upravnog odbora odabrali su i predsjednike stručnih komisija.
Predsjednikom Komisije sportaša imenovan je Ivan Rančić, na čelu Natjecateljske komisije bit će Petar Mamić, Sudačkom komisijom rukovodit će Zoran Prodanović, dr. Dinko Kolarić predsjednik je Medicinske komisije, predsjednikom Savjetodavne komisije imenovan je Neven Barač, a Komisije za odbojke na pijesku Damir Radeljić. Upravni odbor odlučio je da Ante Baković bude predsjednik Komisije za međuregionalni razvoj, a Dejan Kljajić Komisije za marketing. Komisija za međunarodne odnose povjerena je Draženu Franoliću, Trenerska komisija Tomici Rešetaru, Registracijska komisija Anti Matijaci, Komisija za medije Slobodanu Mufiću, a Komisijom za veteransku odbojku predsjedat će Zoran Rosić.

HOU