OK Gorica organizira besplatnu školu odbojke

Objavljeno: Nedjelja, 20 Ožujak 2016 Autor:

U vrijeme proljetnih školskih praznika, tj. od ponedjeljka, 21. ožujka do petka, 25. ožujka Odbojkaški klub Gorica organizira besplatnu školu odbojke za sve dječake u dobi od 12 do 16 godina. Treninzi će se održavati u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica (Rakarska 19) u terminu od 11.30 do 13 sati. Svi zainteresirani mogu se javiti tajniku kluba Filipu Dumboviću na broj telefona 091 768 75 15 ili jednostavno doći na trening.

Odbojkaški klub Gorica u predstojećem razdoblju odlučio je posebnu pažnju posvetiti radu s mlađim dobnim kategorijama.  U suradnji s Gradom Velikom Goricom planira u narednom razdoblju provesti program „Odbojka za SVE“ kojem je cilj naše sugrađane, a posebno djecu i mlade potaknuti na bavljenje sportom. Besplatna škola odbojke koja će se održati u vrijeme proljetnih praznika uvod je u taj program.
Besplatnu školu odbojke u vrijeme školskih praznika organiziraju kako bi priliku za bavljenje odbojkom dali što širem krugu djece. „Odbojka je najrašireniji sport u svijetu, ali u Hrvatskoj ga nažalost još uvijek puno premalo ljudi prakticira. Pogotovo kada se radi o muškoj odbojci. Željeli bismo kroz program besplatne škole odbojke popularizirati mušku odbojku u Velikoj Gorici“, kazao je predsjednik Kluba Ivan Šulc. Usprkos teškoj financijskoj situaciji i u samom Klubu, školu odbojke odlučili su ponuditi besplatno kako bi joj se mogla priključiti i djeca roditelja slabijeg imovinskog statusa.
Budućnost kluba je u radu s djecom! Kvalitetan rad s najmlađima za rezultat daje izvrsne odbojkaške u seniorskoj dobi“, kazao je Šulc. „Ove smo godine u suradnji s prof. Hercegom u Osnovnoj školi Eugena Kvaternika pokrenuli rad s mlađim kadetima. Prvi rezultati stigli su već nakon nekoliko mjeseci rada. Naši su mlađi kadeti ostvarili izvrsno 4. mjesto na regionalnom prvenstvu za mlađe kadete.“, nastavlja tajnik Kluba i trener mlađih kadeta Filip Dumbović.
 „Željeli bismo djeci u našemu gradu dati priliku da kroz bavljenje sportom nauče živjeti zdravo. Najbolji način za prevenciju ovisnosti i modernih poroka jest zaokupiti djecu i mlade drugim zanimljivim sadržajima. Upravo zato pozivamo sve dječake od 12 do 16 godina da proljetne praznike provedu u Gradskoj sportskoj dvorani igrajući odbojku“, za kraj nam je rekao Dumbović.
Ne preostaje drugo nego pozvati zaintersirane da se u narednim danima priključe školi odbojke i naprave svoje prve odbojkaške korake. Možda otkriju svoju novu ljubav! Odbojku.

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten