OK Varaždin Volley organizira odbojkaški kamp

Objavljeno: Ponedjeljak, 31 Prosinac 2012 18:11 Autor:
OK Varaždin Volley za vrijeme školskih zimskih praznika organizira odbojkaški kamp. Svi zainteresirani osnovnoškolci i osnovnoškolke mogu se javiti na 092/159-0141.

Svi zainteresirani osnovnoškolci i osnovnoškolke mogu se javiti na . Termini za treniranje u maloj dvorani Gradske sportske dvorane Varaždin za dječake su 28. i 29. prosinac od 9 do 12 sati te 2., 3., 4., 7., 9. i 11. siječnja 2013. od 9 do 12 sati. Za djevojčice su stalni termini u sportskoj dvorani Prve gimnazije ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 16 do 18 sati.
Od ostalih aktivnosti OK Varaždin Volley treba izdvojiti stručno predavanje za odbojkaške trenere, koje će održati dr. sc. Tomislav Đurković i dr. sc. Tomica Rešetar s Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a zajednička tema bit će Nova saznanja o treniranju odbojke s mlađim uzrasnim kategorijama.
Članovi OK Varaždin Volley i ŽKK Varaždin organiziraju zajedničko druženje i natjecanje u kuglanju i odbojci u četvrtak 27. prosinca od 16 do 18 sati u kuglani Gradske sportske dvorane Varaždin.
Osim toga, mlađi kadeti nastupaju 26. prosinca na međunarodnom Božićnom turniru u Zagrebu, a najmlađe kadetkinje 27. prosinca na međunarodnom Mini Green Volleyball RG Open.
OK Varaždin Volley također je domaćin završnog turnira juniora i juniorki, kvalifikacijskog regionalnog natjecanja za državno prvenstvo 13. siječnja 2013. godine. U Varaždinu će se tako okupiti 200-tinjak mladih odbojkaša i odbojkašica s područja središnje i sjeverne Hrvatske, a na dodjelu medalja i pehara najavili su se predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge Zdeslav Barač i drugi visoki sportski djelatnici.