Olimpik pobijedio do sada neporaženu HAOK Mladost

Objavljeno: Nedjelja, 01 Ožujak 2015 Autor:

Seniorke Odbojkaškog kluba Olimpik, popularno zvane Amazonke u utakmici 12. kola 1.B odbojkaške lige pobijedile su do sada  neporaženu ekipu HAOK Mladost 2 rezultatom 2:3 (25:17,25:22,19:25,25:27,5:15).

Na zagrebačkoj Mladosti u dvorani Doma odbojke Bojan Stranić, ekipa  Olimpika odigrala je utakmicu sezone pred prepunim tribinama gostujućih navijača OK Olimpika. Amazonke iz Olimpika uspjele su učiniti ono što ni jednoj ekipi ovoe sezone do sada nije pošlo za rukom, pobijedile su  do sada neporaženu ekipu HAOK Mladost.

Glasna i masovna podrška navijača Olimpika u gostujućoj dvorani Bojan Stranić bila je samo jedna od važnijih čimbenika koji su doprinijeli velikoj pobjedi Amazonki u gostima. Vođene glasnim navijanjem s tribina Doma odbojke seniorke Olimpika primijenile su sve što su proteklih mjeseci trenirale vođene novim stručnim stožerom predvođenim trenerom Tomicom Rešetarom.

O ova pobjeda nad odličnom i do sada neporaženom ekipom Mladosti je rezultat dolaska trenera Tomice Rešetara čiji su treninzi dali su novu dimenziju i potpuno novi pristup igri seniorske ekipe  Olimpika. Za utakmicu s HAOK Mladost pripremili smo se taktički analizirajući njihovu igru putem video snimki na dodatnim teorijskim satima gdje smo proučavajući statistiku prijašnjih utakmica Mladosti pronašli njihove slabe točke u obrani i napadu. Zahvaljujući odličnoj taktičkoj pripremi uspjeli smo pronaći i nametnuti naš model igre ekipi Mladosti i na kraju ostvariti ovako veliku pobjedu. Posebno se zahvaljujem našim vjernim navijačima koji su ispunili Dom odbojke i koji su svojim glasnim navijanjem pomogli Amazonkama da zasluženo pobijede - izjavio je nakon utakmice predsjednik kluba Dejan Kljajić

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten