Opatiji pobjeda, Umagu prvi bod

Objavljeno: Ponedjeljak, 23 Studeni 2015 21:36 Autor:

21.11. sa početkom u 18 sati u školskoj sportskoj dvorani u Umagu, odigrano je 3 kolo 2.HOLZ seniori, između ekipa MOK UMAG-CPM UMAGO i ekipa OK OPATIJE. 

Na teren školske dvorane u Umagu, istrčali su dečki MOK Umaga-CPM Umago u sastavu, Burić Luka (C ), Veznaver Filip, Burić Karlo, Drača Miroslav, Čelebić Luka Favretto Leonardo, Petretić David, Turcovich Eric, Purišić Martin, Škrinjar Robi, Marco Kodilja braniti boje Umaga, predvođeni našim iskusnim trenerom Draganom Salapurom.

Okupilo se i 50-tak gledatelja koji su vrlo bučno podržavali naše dečke. Za razliku od prijašnjih utakmica, dečki su vrlo dobro ušli u meč. Ipak, nakon odličnog starta u prvom setu,  gosti privode set kraju u svoju korist, rezultatom 25:20. U drugom setu trener Umaga, Dragan Salapura,  nije mijenjao sastav, i to se pokazalo pravim potezom jer dečki su pokazali odličnu borbenost i set zaključili sa uvjerljivih 25:16. Treći set domaći igrači započinju smireno i sigurno te su stvorili odmah i prednost od 4 poena,  i tako je bilo do kraja 3 seta koji opet završava u korist domaćih odbojkaša. Četvrti set je bio neizvjestan do rezultata 19:19. No, nakon toga domaći igraći čine nekoliko grešaka i set završava rezultatom 22:25 za gostujuću ekipu. U petom setu gosti stvaraju odmah prednost pri rezultatu 5:0, koja je bila do kraja nedostižna, iako su dečki MOK UMAGA bili vrlo borbeni, no gosti su set priveli kraju rezultatom 12:15.

MOK Umag je tako osvojio svoj prvi bod u svojem drugom nastupu pred domaćom publikom i prvu godinu takmičenja u 2. HOLZ seniori. Dečki MOK Umaga su pokazali veliki napredak u ovih mjesec dana i na trenutke da imaju mogućnost ravnopravno se nositi sa svima. Sigurno je da je ogroman napredak vidljiv u njihovoj igri, i to samo daje nadu da će sigurno vrlo brzo doći i prva pobjeda, pod palicom trenera Dragana Salapure.

Autor: Edi Forza