Osječanke potopile Gosparke

Objavljeno: Ponedjeljak, 09 Prosinac 2013 16:21 Autor:
3:0 bio je rezultat u srazu osječkih i dubrovačkih odbojkašica. Rezultat po setovima sve govori. (25:12; 25:18; 29:27).

Ekipa Osječanki predvođena kapetenom Ivanom Grubešom bez i najmanjih problema pobijedila je novajlije u ligi, ekipu Dubrovnika i pokazala s pravom tko je tu domaćin i bolji na parketu.

Prvi je set započela lijepim nizom servisa tehničarke Lee Grahovac i došla do rezultata 5:0. Sa jednakom je lakoćom, uz fanatastičan  blok Dore Lulić, i velikim vodstvom pri oba tehnička time-outa (8:2 i 16:6) osječka je ekipa okončala prvi set rezultatom 25:12. Drugi je set krenuo u korist Dubrovčanki, međutim sjajna Antonija Volmut u kombinaciji sa osječkim blokom, već na polovici seta doslovce je okrenula igru i opet Osječanke vode te uz sjajan niz servisa raspoložene Grahovac ponovno dobivaju set s uvjerljivih 25:18. 
Međutim, u 3. setu, ekipa Dubrovčanki, kao da se probudila iz sna, i priuštila osječkoj publici zanimljiv i uzbudljiv set, uz puno dobre igre u obrani s obje strane. Set je odigravan tijesnim rezultatom do samoga kraja, ali u maniri odličnih nizova servisa i nekoliko sjajnih „prolaza“ Žok-ovih napadačica, i zadnji set je u konačnici pripao domaćim  odbojkašicama.

Za ekipu Žok-a Osijek 06 u maloj dvorani Gradskog vrta nastupile su: Mirna Matković, Ema Kolarić, Dora Lulić, Marija Malenica, Barbara Fabulić, Tea Magdić, Antonija Volmut, Ivana Grubeša, Doris Krivić, Lea Grahovac, Katarina Bilić, Karla Šimunec, trener Miroslav Đekić.

Za ekipu Dubrovnika nastupile su: Ivana Marinović, Lara Dežulović, Ljiljana Prkačin, Mariela Prkačin, Sanja Čurić, Ana Pavlović, Ivan Mišković, Anđela Kalauz, Antonija Legčević, Anamarija
Grgurević, Iva Adžić, Ana Maria Dadić, trener Mirjana Vreća.