Početak kvalifikacija za muško kadetsko Europsko prvenstvo sve bliži

Objavljeno: Utorak, 06 Siječanj 2015 23:25 Autor:

Muška kadetska reprezentacija u Rovinju privodi kraju pripreme za kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Trenira se dva puta dnevno pod vodstvom izbornika Bogdanovića i njegovog pomoćnika Raića.

Kadeti vrijedno treniraju i ispunjavaju sve zahtjeve koje pred njih stavlja stručni stožer. Uvjeti koje reprezentacija ima u Rovinju su odlični. Odigrana je i prva prijateljska utakmica, hrvatska kadetska reprezentacija s 3:1 u setovima (25:17, 23:25, 25:16 i 26:24) bila je bolja od Rovinja. Sutra će se igrati ponovno, biti će to ujedno i završni test pred početak kvalifikacija, koje započinju 9. siječnja u Rovinju, a protivnik Hrvatske na startu turnira biti će Litva.

- Zahvaljujemo se odbojkaškom klubu Rovinju što nam je omogućio dvije pripremne utakmice, koje će nam pokazati stvarno stanje naše ekipe. S njima ćemo pokušati unaprijediti našu igru i ukloniti uočene pogreške. Prvu utakmicu s njima dobili smo s 3:1, a u njoj smo priliku za igru dali svim igračima – poručio je iz Rovinja izbornik Zvonimir Bogdanović. 

Autor: M.Gojak