Poraz Grobničana, pobjeda Kostrene

Objavljeno: Nedjelja, 03 Veljača 2013 20:43 Autor:
Odbojkašice Grobničana Odbojkašice Grobničana Foto: Lario Tus
Odbojkašice Grobničana upisale su osmi prvenstveni poraz od fenjeraša Zagreba koji je na gostovanju u Mavrincima stigao do prve pobjede ove sezone.

GROBNIČAN - ZAGREB 0:3

Odbojkašice Grobničana upisale su osmi prvenstveni poraz od fenjeraša Zagreba koji je na gostovanju u Mavrincima stigao do prve pobjede ove sezone. Grobničanke su u u drugi dio sezone ušle oslabljene odlaskom nekoliko igračica i nakon pobjede protiv Šibenika u zaostaloj utakmici protiv Zagreba su izgubile važne bodove.

Naime, budući da će Grobničan ući u borbu za ostanak gdje će se prenositi bodovi iz utakmica protiv ekipa koje će im se pridružiti, poraz od Zagreba je tim bolniji.

Utakmica 13. Prve lige odbojkašica, druga jakosna skupina: Grobničan - Zagreb 0:3 (17:25, 18:25, 21:25). Dvorana Mavrinci. Gledatelja: 50. Suci: Krainc (Karlovac), A. Stipaničev (Rijeka).

GROBNIČAN: Brekalo, Tomašić, Brnobić, Kovačić, Miculinić, Tomas, Paljuha, Boban, Legčević, Šojat, Mavrinac, Kovačević.

ZAGREB: Pejić, Miloš, Šunde, Milec, Rimac, Brdar, Rupčić, Vlašić, Bojanac, A Ušić, Šporčić, M. Ušić.

 

OSIJEK - KOSTRENA 1:3

Odbojkašice Kostrene slavile u na gostovanju u Osijeku. Izabranice Željka Bradarića u drugi dio sezone ušle su u pojačanom sastavu, rezultat je bio vidljiv u prvoj utakmici. Kostrenjanke su bile sigurne na prijemu, te su uzele važna tri boda.

Utakmica 13. kola Prva liga odojkašica, druga jakosna skupina: Osijek - Kostrena 1:3 (32:34, 25:22, 24:26, 14:25). Dvorana Gradski vrt. Gledatelja: 100. Suci: Vučak i Vinković.

OSIJEK: Felja, Matković, Lulić, I. Grahovac, Malenica, Krivić, L. Grahovac, Bilić, Hanikova, Grubeša, Šimunec.

KOSTRENA: Giaconi, Močibob, Milinović, Dujmić, Ljuština, Savić, Bakarčić, Brčić, Todorović, Šikić, Vrbanc, Černjeka.