Postanite suradnik

ZAŠTO MI?

Vodeći smo odbojkaški portal i otvoreni smo za svaki oblik suradnje. Bilo da pišete ili fotografirate, neovisno o mjestu u kojem živite ili vašoj stručnoj spremi,  možete se priključiti našem timu.

ZAŠTO VI?

Pratite utakmice i karijere igrača u Vašem mjestu? Želite konačno pisati o sportu kojeg volite? Nemate velikog iskustva u dnevnom tisku ili obradi fotografija, ali ste uvjereni kako možete prenijeti žar s terena među retke i piksele? Da? Eto, zašto baš vi!

ŠTO OČEKUJEMO?

Kompjuterska pismenost i poznavanje hrvatskog jezika su osnova. No, želimo i odgovorne suradnike sa željom za radom i učenjem. Tražimo novi, drugačiji prstup istoj tematici, kreativnost i jedinstvenost.

ŠTO NUDIMO?

Nudimo vam polazišnu točku na vašem novinarsko-istraživačkom putovanju. Ovo je prilika za odlazak na različita natjecanja, stvaranje kontakata u svijetu odbojke ali i sporta, te odličan izazov za novinare/fotografe početnike koji nisu u prilici samostalno objavljivati svoje radove.

ZAINTERESIRANI STE?

Javite se onda na adresu našeg portala. Priložite opis Vaših sposobnosti, eventualnih radova i iskustva do sada, te recite nešto ukratko o sebi. Pišite o svojim vještinama i znanju, ali i o vašim očekivanjima od eventualnog rada na portalu Odbojka.hr.

Pošaljite e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.