Povratkom trenera Đurkovića Mladost II se vratila pobjedničkim navikama

Objavljeno: Nedjelja, 06 Prosinac 2015 Autor:
Mladostašice s dodatkom II uspješno su odradile 9. kolo u sjevernoj skupini 1. B lige. U Domu odbojke svladale su OAK Osijek sa 3-10 (25-21, 25-17, 25-14).

Otpočetka utakmice moglo se naslutiti da će bodovi ostati na Savi. Domaće su povele sa 12-5, potom i 18-11, ali su do završnih 25-21 u prvom setu gošće ponešto ublažile zaostatak. Nastavak je također prošao u dominaciji igračica Tomislava Đurkovića, što je rezultiralo još uvjerljivije osvojenim drugim setom. Nakon toga, Osječanke su i psihološki “potonule” pa je treća dionica igre već na 12-4 inspirirala trenera Đurkovića za “zamjenska rješenja”. I tako kombinirana postava Mladosti II ekspresno je dosegnula 22-9, a gošćama je preostalo samo novo ublažavanje zaostatka i ukupnog dojma.

Nakon poraza od Fortis Volte u prošlom kolu (jedinog u dosadašnjem dijelu sezone), odbojkašice Mladosti II vratile su se pobjedničkim navikama i održale su s ekipom iz Trnskog priključak na vrhu ljestvice.

MLADOST II: Franja, Kačić-Bartulović, Soldo, Deak, Štimac, Dedeić, Ivandić, Pavić, Lada, Sarjanović, Gaši (L). TRENER: Tomislav Đurković

OSIJEK: Žeravica, Mauretić, Sušac, Jonek (L), Mihaljević, Majer, Barišić, Matusina, Kovačević, Marošević, Pavičić. TRENER: Marko Pavičić

Idućeg vikenda Mladost II očekuje novi zagrebački derbi, na gostovanju su kod petoplasiranog Olimpika u 10. kolu skupine Sjever 1. B nacionalne odbojkaške lige.

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten