Poznat popis igračica koje počinju pripreme za Europsko prvenstvo

Objavljeno: Petak, 14 Kolovoz 2015 Autor:

Poznat je popis igračica koje će 17. kolovoza u Mariboru započeti pripreme za Europsko prvenstvo. Pod vodstvom izbornika Vercesia raditi će 17 igračica. 

Hrvatski odbojkaški savez objavio je imena igračica koje će od ponedjeljka, 17. kolovoza zajedno s izbornikom Vercesiem u Mariboru započeti s pripremama za Europsko prvenstvo, koje u rujnu započinje u Belgiji i Nizozemskoj. Na popisu je mjesto pronašlo 17 igračica, redom su to Maja Poljak, Mia Jerkov, Senna Ušić Jogunica, Mira Topić, Samanta Fabris, Ana Grbac, Ivana Miloš, Bernarda Brčić, Nikolina Božičević, Marija Prša, Dinka Kulić, Katarina Barun, Iva Jurišić, Lucija Mlinar, Vedrana Jakšetić, Bernarda Čutuk, Karla Klarić.

Nema prijašnjih godina standardne Sanje Popović, koju će odmijeniti povratnica Barun. Europsko prvenstvo neće vidjeti ni Alajbeg koja se prethodnih godina uredno odazivala na reprezentativne akcije. Nisu na popisu ni Marija Ušić, Nikolina Jelić i Tamara Sušić, sve tri su u sastavu reprezentacije bile ove godine na Europskim igrama i tijekom World Grand Prixa. Svakako je pozitivna stvar povratak u reprezentaciju Mire Topić, ispravljena je i greška napravljena u Grand Prixu, za koji nije bila prijavljena Nikolina Božičević, ona je pozvana na pripreme za Europsko prvenstvo, ali nije posve jasno tko će biti drugi libero. Pogotovo, pošto na popisu nema Jelić i M. Ušić koje su silom prilika tu poziciju ''krpale'' lani. 

Autor: M. Gojak 

 

 

 

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten