Predsjednik Barač posjetio odbojkašice u Gospiću

Objavljeno: Četvrtak, 08 Kolovoz 2013 Autor:
Točno trideset dana prije početka Europskog prvenstva u Njemačkoj i Švicarskoj (od 6. do 14. rujna), hrvatsku odbojkašku reprezentaciju na pripremama u Gospiću posjetili su predsjednik i dopredsjednik Hrvatske odbojkaške udruge Zdeslav Barač i Željko Jurčević.

Ugodno druženje čelnika HOU-a s odbojkašicama i članovima stručnog stožera na čelu s izbornikom Lovrinovim u gospićkom hotelu Ante domaćin Ivan Mraović začinio je tradicionalnim ličkim specijalitetom - janjetinom.
- Europsko prvenstvo bit će kruna cjelokupnog ovogodišnjeg rada reprezentacije, truda i napora svih odbojkašica i stručnog stožera. Zato nam je iznimno stalo da reprezentacija ima najbolje moguće uvjete za pripreme, što je u Gospiću, kako smo se i uvjerili, svakako ostvareno - rekao je predsjednik HOU-a Zdeslav Barač (na fotografiji u sredini, slijeva su mu dopredsjednik Jurčević i izbornik Lovrinov, a zdesna kondicijski trener Emil Baltić i Ivan Mraović).
Hrvatska reprezentacija, podsjetimo, u Gospiću ostaje do 9. rujna, a potom će se nakon dva dana odmora ponovno okupiti na nastavku priprema u Mariboru.

Izvor: HOU

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten