Predsjednik CEV-a Andre Meyer u posjetu HOS-u

Objavljeno: Srijeda, 11 Veljača 2015 Autor:
Konferencija za novinare Hrvatskog odbojkaškog saveza Konferencija za novinare Hrvatskog odbojkaškog saveza Foto: HOU

Predsjednik Europske odbojkaške konfederacije (CEV) Andre Meyer posjetio je Hrvatski odbojkaški savez.

U radnom posjetu predsjednik krovne europske odbojkaške organizacije proveo je dva dana održavši nekoliko konstruktivnih sastanaka na kojima je glavna tema bila kako pomoći klubovima.
- Hrvatska ima odlične odbojkašice i odbojkaše. Nazočio sam utakmicama hrvatske ženske reprezetnacije na Svjetskom prvenstvu i zaista spadaju u sam vrh. U konkurenciji seniora također ste dobri. Međutim, ono zbog čega sam došao je da pokušamo vidjeti kako pomoći bazi, klubovima. Ranijih godina su u Europskim kupovima imali po četiri hrvatska kluba, a posljednje dvije godine imamo samo dva. Došao sam vidjeti možemo li nekako pomoći da se ojača baza – objasnio je gdin. Meyer na službenoj konferenciji za novinare naglasivši...
-Odbojka je čisti sport. Radi se o sportu bez kontakta pa je samim time privlačan ženama, ali svakako je jako popularan i u muškoj konkurenciji. Ono što mi predlažemo je rad sa školskom djecom jer ako je baza dobra, doći će i rezultati na top razini.

Predsjednik CEV-a prisjetio se da je ovo njegov četvrti posjet Hrvatskom odbojkaškom savezu te da je sretan što je prosperitet vidljiv od posjeta do posjeta.
Predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Zdeslav Barač zahvalio je Andre Meyeru na posjetu i objasnio kako je intencija nacionalnog saveza da odbojka kao sport bude popularna kod djece jer će se tako pobuditi i njihov interes da slijede sportske uzore kojih hrvatka odbojka u seniorskim redovima svakako ima.

HOU

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten