Produžen rok za prijavu učenika-sportaša za upis u I. razred srednje škole

Objavljeno: Petak, 17 Svi 2013 Autor:
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta produžilo je rokove za izradu rang-lista nacionalnih sportskih saveza za upis učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2013./2014. u razredne odjele za sportaše.
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta produžilo je rokove za izradu rang-lista nacionalnih sportskih saveza za upis učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2013./2014. u razredne odjele za sportaše. Temeljem prigovora nacionalnih saveza Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta produžilo je ranije zadane rokove te potsjećamo na proceduru prijave učenika-sportaša i objavljujemo nove rokove.

Hrvatska odbojkaška udruga donjela je odluku da su kriteriji za izradu rang listu odbojke sljedeći:
1. rezultat ostvaren na Prvenstvu Hrvatske 2013.
2. rezultati ostalih natjecanja 2013 godine (županijska, regionalna....)
3. odbojkaški staž u klubu (godine bavljenja odbojkom)
4. prvotimnost (broj nastupa u prvoj ekipi kluba)

Temeljem ovih kriterija klubovi su dužni formiti rang listu odbojkašica/ša koje žele kandidirati za razredne odjele sportaša I. razreda srednje škole u školskoj godini 2013./2014. i dostaviti ih kancelariji HOU do 31. svibnja 2013. godine do 12:00 sati.

Hrvatska odbojkaška udruga će temeljem zaprimljenih rang lista klubova izraditi preliminarnu rang listu prijavljenih kandidata te svakom klubu poslati potvrdu o prijavi za svakog pojedinog kandidata.
Preliminarna rang lista Hrvatske odbojkaške bit će objavljana 10. lipnja 2013. godine na ovim web stranicama te će svaki kandidat imati priliku ukazati na moguću pogrešku prije objave konačne rang liste.

Hrvatski odbojkaški savez konačnu rang-listu objavit će 17. lipnja 2013. godine.

Izvor: HOU

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten