ProEnergy - glavni sponzor HAOK Mladost do kraja sezone, postaje i dio klupskog imena

Objavljeno: Četvrtak, 17 Prosinac 2015 Autor:
Predsjednik Mladosti Miro Pavlović i direktor tvrtke ProEnergy Marko Ćosić Predsjednik Mladosti Miro Pavlović i direktor tvrtke ProEnergy Marko Ćosić Foto: odbojka.hr

HAOK Mladost će s novom energijom u nastavak odbojkaške sezone! Predsjednik Mladosti Miro Pavlović i direktor tvrtke ProEnergy iz Zagreba, Marko Ćosić, potpisali su u Trofejnoj dvorani Doma odbojke ugovor o sponzorstvu.

Renomirana tvrtka za opskrbu električne energije i plina obvezala se materijalno pomoći naš najtrofejniji odbojkaški klub do kraja aktualne sezone (s izraženom obostranom željom i za nastavkom suradnje), a zauzvrat Mladost će dodati klupskom imenu još i ime ProEnergy te na dresovima svojih ekipa reklamirati novog poslovnog partnera.

- Čast mi je i zadovoljstvo što smo dobili tako ozbiljnog sponzora u, mogli bismo reći, novom životu našega kluba. Zahvaljujem gospodinu Ćosiću i tvrtki ProEnergy što su prepoznali nas i naše ekipe kao partnere i priključili nam se u procesu vraćanja Mladosti na staze stare slave. U današnje vrijeme ovakav čin je velika stvar za sport - poruka je čelnika Mladosti Mire Pavlovića.

Marko Ćosić rekao je kako dolazi iz tvrtke s hrvatskim kapitalom te u ime novog glavnog mladostaškog sponzora poručio:

- Vjerujem da Mladost može biti dobra sinergija s našom tvrtkom, kao i to da će se vratiti na staze stare slave…

Priliku za potvrdu “nove energije” elitni pogoni Mladosti imat će ovog vikenda na domaćinskoj završnici Kupa u Domu odbojke Bojan Stranić.

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten