Propuštena prilika u utakmici sa Slovačkom

Objavljeno: Nedjelja, 18 Rujan 2016 22:58 Autor:
Bila je to utakmica koja je početkom svakog seta mirisala na pobjedu Hrvatske. U sva četiri seta do drugog tehničkog time-outa naša reprezentacija je držala vodstvo i bila korak do osvajanja seta. Međutim, onda dolazi do pada koncentracije na prijemu i servisu i igrači ne nalaze mirnoću potrebnu da završe set u svoju korist.

Naši napadači odradili su dobar posao u napadu, ali veliki broj grešaka na servisu i niska razina prijema onemogućili su ih da upišu bodove koje su svakako zaslužili, ne samo u ovoj utakmici nego na cijelom ovom turniru. Kapetan Igor Omrčen ponovno je na svojim leđima iznijeo veliki teret i ponovno bio najbolji igrač utakmice s ukupno 22 poena.

Seniore sad očekuje put za Rovinj i tri dana da poprave sve ono što nije funkcioniralo u Slovačkoj. Drugi turnir drugog kruga kvalifikacija za Europsko prvenstvo počinje u četvrtak kada naši seniori igraju s reprezentacijom Izraela u 20:00 sati u dvorani Gimnasium. Sigurni smo da će uz domaću publiku i domaći teren pokazati svoje pravo lice i kvalitetu dostojnu odlaska na Europsko prvenstvo.

Izvor: HOS