Prva pobjeda Amazonki u 1.B ligi

Objavljeno: Nedjelja, 19 Listopad 2014 21:57 Autor:

U dvorani Doma odbojke „Bojan Stranić“ seniorke Odbojkaškog kluba Olimpik odigrale su svoju prvu utakmicu u 1.B odbojkaškoj ligi s ekipom OAK Osijek. Prva povijesna utakmica OK Olimpika u 1.B ligi je završila pobjedom OK Olimpika rezultatom 3:0 (25:22,25:20,25:14).

Amazonke Olimpika vođene stručnim trenerskim stožer: Kljajić - Obajdin odigrale su utakmicu s OAK Osijek sigurno i bez puno grešaka, ne dozvolivši gošćama iz Osijeka da ni u jednom trenutku ozbiljno ugroze nakanu Olimpika da osvoji svoja prva tri boda u 1.B ligi. Vođene glasnim navijanjem i podrškom s tribina Amazonke su u dvorani Doma odbojke odigrale odličnu utakmicu na samom početku sezone.
Vidno raspoložen predsjednik Dejan Kljajić izjavio je sljedeće – „nema boljeg početka nove sezone u višem rangu natjecanja od pobjede kod kuće pred domaćim navijačima i članovima kluba. Ovom pobjedom dokazali smo da je OK Olimpik spreman za natjecanje u prvoj odbojkaškoj ligi. Uvjeren sam da će naše Amazonke odigrati još dosta sjajnih utakmica u novoj odbojkaškoj sezoni. Zahvalio bi se još našim najmlađim članicama kluba koje su nam zajedno s roditeljima pomogle u organizaciji prve uspješno odigrane domaće utakmice.“
Sljedeću utakmicu Amazonke igraju u nedjelju u gostima u Sisku s ekipom OK Sisak. Početak utakmice je u 19:30h.