Prvi poraz Olimpika

Objavljeno: Četvrtak, 03 Studeni 2016 14:27 Autor:
U subotu, 29.ožujka 2016. u 3.kolu 1. NOL s početkom u 15,45 sati u GSD Velika Gorica amazonke Odbojkaškog kluba Olimpik poražene su od ekipe ŽOK Azena Velika Gorica rezultatom 3:1 (25:18,11:25,25:23,25:15).

Kao što smo i pretpostavljali, ovo je i bila izuzetno borbena,zanimljiva i gledljiva utakmica. Amazonke su bile na dobrom putu da nakon gubitka prvog seta rezultatom 25:18 i osvajanja drugog sata, s velikom bodovnom razlikom 25:11, s prednošću krenu u treći set, međutim, ne uspijevaju u završnici osigurati vodstvo od 2:1, nego gubitkom 25:23 potpuno izgube nit, te u četvrtom setu dozvole Azeni pobjedu rezultatom 25:15 i potvrdu premoći u 3.kolu 1.NOL.
Nakon 2.seta Amazonke bile su na najboljem putu da osvoje vrijedne bodove, ali nažalost ono što je točno nedostajalo otišlo je,ovaj put, na stranu domaćina.U nastavku prvenstva u subotu, 5.studenog u 17,45 sati u ŠD Trnsko očekujemo OK Brda  koji ne dolazi izgubiti, ali Amazonke su spremne na novu pobjedu.
Kako je sve to vidio trener Amazonki, Tomislav Đurković pročitajte u nastavku:

- Čestitke ekipi Azene na dobro odigranoj utakmici i pobjedi. Utakmicu nismo odigrali sukladno dogovoru. Unatoč pripremama za utakmicu i danim informacijama provedba na terenu je izostala. Ne bih želio umanjiti pobjedu Azene, ali pojedini uvjeti za odigravanje prvoligaške utakmice zaista bi trebali biti na znatno višoj razini. U dobrom dijelu utakmice zbog sunca na jednom polju je bilo gotovo nemoguće igrati što je smetalo ekipi koja je bila na toj strani. Nažalost nismo imali sreće sa ždrijebom pa smo u velikom dijelu utakmice imali teže uvjete za igru. Sljedeće kolo igramo na domaćem terenu te se nadamo da ćemo se uz bučnu podršku publike vratiti na dobar put.