RG Mini green Voleyball Open 2013

Objavljeno: Četvrtak, 26 Prosinac 2013 Autor:
Sve je spremno za 3. međunarodni turnir u mini odbojci za djevojčice i dječake „RG mini green voleyball open 2013“!

Ovog vikenda, u dva dana od 28. – 29.12.2013. više od 50 ekipa iz Hrvatske i inozemstva zaigrat će na tradicionalnom turniru za djevojčice i dječake u mini odbojci u organizaciji OK OLIMPIK-a u i RG SPORT CENTROM BORČEC pod imenom  "RG MINI GREEN VOLLEYBALL OPEN 2013". Turnir koji su poduprli Hrvatska odbojkaška udruga , Zagrebački odbojkaški savez,Erste & Steiermärkische Bank d.d., Errea i Gala.

"RG MINI GREEN VOLLEYBALL OPEN 2013". doživio je svoje treće izdanje ovaj put u još većem obujmu i trajanju iz razloga jer će ovog vikenda na Borčecu nastupiti preko 600 malih odbojkašica i odbojkaša iz čitave Hrvatske i inozemstva.

Turnir će se održati u dva dana tijekom vikenda u RG SPORT CENTRU Borčec, Borčec 44, 10090 Zagreb

Turnir se održava u najvećem dječjem zabavnom parku u Zagrebu što je posebnost ovog turnira. Po treći put u Hrvatskoj igrat će se mini odbojka na umjetnoj travi odnosno Mini Green Volleyball.

Svim sudionicama osiguran je topli obrok i piće u restoranu RG Sport Centra Borčec 44, te besplatno i neograničeno korištenje zabavnog parka tog dana. Za prva tri mjesta su osigurane medalje. I ove godine stručni tim bira najbolju igračicu i igrača.

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten