RG Mini green Volleyball OPEN 2012"

Objavljeno: Srijeda, 05 Prosinac 2012 Autor:
Ostala su još samo 3 slobodna mjesta za sudjelovanje na Međunarodnom turniru u mini odbojci "RG MINI GREEN VOLLEYBALL OPEN 2012"!

Ostala su još samo 3 slobodna mjesta za sudjelovanje na Međunarodnom turniru u mini odbojci "RG MINI GREEN VOLLEYBALL OPEN 2012"!

Na Međunarodnom turniru u mini odbojci "RG MINI GREEN VOLLEYBALL OPEN 2012" u organizaciji ODBOJKAŠKOG KLUBA OLIMPIK i RG SPORT CENTRA Borčec koji se održava u četvrtak 27.12.2012. u RG SPORT CENTRU Borčec nastupiti će ekipe iz čitave Hrvatske i susjednih zemalja. Do sada je prijavljeno ukupno 29 ekipa od kojih je čak 9 iz inozemstva. Kako je prvobitno bilo zamišljeno da će igrati najviše 24 ekipe, organizatori su zbog velikog broja prijavljenih ekipa odlučili povećati broj ekipa na turniru na 32 ekipe.

Zbog velikog interesa za turnir (trenutno je prijavljeno 29 ekipa) prijave se primaju do 10.12.2012. ili do popunjenja kvote od 32 prijavljene ekipe.

Turnir se održava u najvećem dječjem zabavnom parku u Zagrebu što je posebnost ovog turnira. Po drugi put u Hrvatskoj igrati će se mini odbojka na umjetnoj travi Mini Green Volleyball.

Svim sudionicama osiguran je topli obrok i piće u restoranu RG Sport Centra Borčec 44, te besplatno i neograničeno korištenje zabavnog parka tog dana. Za prva tri mjesta su osigurane medalje i bogate nagrade sponzora.

Troškove sudaca, medalja, nagrada te organizacije podmiriti će organizatori.

U ekipi je dozvoljen minimalni broj od 6 igračica dok maksimalni broj nije određen.

Više informacija i prijave na www.olimpik.hr

Ovdje možete vidjeti video spot sa prošlogodišnjeg turnira!

Ovdje pogledajte popis prijavljenih ekipa do 5.12.2012.

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten