Riječka odbojkašica Magda Maras karijeru nastavlja u Finskoj!

Objavljeno: Subota, 15 Rujan 2012 Autor:
Magda Maras Magda Maras Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Riječka odbojkašica Magda Maras karijeru će nastaviti u Finskoj! Maras je nakon tjedan dana probe potpisala ugovor na godinu dana s finskim prvoligašem LP Kangasalaom što ujedno znači da je ŽOK Rijeka ostao bez kvalitetnog rješenja na prijemu budući da su se u klubu nadali da bi mogli pronaći zajednički jezik.
Riječka odbojkašica Magda Maras karijeru će nastaviti u Finskoj! Maras je nakon tjedan dana probe potpisala ugovor na godinu dana s finskim prvoligašem LP Kangasalaom što ujedno znači da je ŽOK Rijeka ostao bez kvalitetnog rješenja na prijemu budući da su se u klubu nadali da bi mogli pronaći zajednički jezik. LP Kangasala je iz Kangasale, gradića u blizini Tamperea.

Magda je inače, uz Ivanu Miloš i Paolu Došen, jedna od najtrofejnijih riječkih odbojkašica, te je sudjelovala u skoro svim većim klupskim uspjesima ŽOK-a Rijeka, a 2005. godine bila je kapetanica ekipe koja je osvojila Kup Hrvatske čime je započela dominacija Rijeke.

Magda je posljednji put za Rijeku nastupila u sezoni 2010./2011., a prošle sezone igrala je u francuskom prvoligašu Nantesu.

Autor: Marko Babić

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten