Rutinska pobjeda Varaždina

Objavljeno: Ponedjeljak, 01 Prosinac 2014 Autor:
Rutinska pobjeda Varaždina Foto: OK Varaždin
Seniori OK Varaždin Volley ostvarili su rutinsku pobjedu u 8. kolu 1. A HOL skupine 2 i na domaćem terenu Gradske sportske dvorane Varaždin pobijedili ekipu MOK Brod 3:0 (25:12, 25:19, 25:16).

Varaždinci su vrlo koncentrirano ušli u susret i na samom početku prvog seta napravili razliku koju gosti nisu uspjeli stići do kraja te je završen s uvjerljivih 25:12. U drugom setu gosti su imali želju vratiti se u susret ali raspoloženi kapetan Varaždinaca Spasoje Todorović prolazio je i nemoguće lopte pa je i drugi set na kraju otišao na stranu domaćina relativno uvjerljivo 25:19. U trećem setu priliku su dobili i najmlađi članovi prve ekipe. Utakmica je završena s najmlađom postavom do sada Marin Čilaš, mlađi kadet, Renato Stanić, kadet,  Luka Somođi junior, te kapetan Spasoje Todorović, libero Matija Ivančić, Bruno Modrić i tehničar Vanja Rogina, nedostajao je Garbrijel Ivančić zbog bolesti.

Uvjerljivoj pobjedi bez većih pogrešaka pridonijeli su i raspoloženi gledatelji koji su gromoglasno navijači za domaću ekipu. Novost na utakmici bio je i DJ Ivan Twosidesz Muth koji nastupa u poznatim zagrebačkim discotekama poput Aquariusa, a koji je dodatno zagrijao atmosferu.

U nastavku prvenstva pred Varaždincima su dvije vrlo važne utakmice koje će im odrediti daljnji tijek sezone. Trenutno su na petom mjesto ali za drugom pozicijom zaostaju svega tri boda. Bodovna izjednačenost između ekipa ostavlja mogućnost za velike pomake na prvenstvenoj ljestvici, a Varaždincima se otvara put za prva četiri mjesta koja vode u doigravanje za ulazak u prvu skupinu 1. A HOL. Sljedeći vikend u Varaždin dolazi ekipa OK Centurion iz Pule koja je također do sada osvojila 12 bodova, koliko i Varaždinci a nalazi se na šetom mjestu.

Zatim Varaždinci putuju u Veliku Goricu kod ekipe Gorice koja trenutno ima samo dob više i nalazi se na četvrtom mjestu. U svakom slučaju slijede zanimljivi odbojkaški susreti.

1. A Hrvatska odbojkaška liga skupina 2, 8. Kolo

OK Varaždin Volley – MOK Brod 3:0 (25:12, 25:19, 25:16)
Gradska sportska dvorana Varaždin
Suci: Tomislav Adamek i Dominik Raca (oba iz Zagreba)
Gledatelja:50
Vrijeme trajanje utakmice: 62 minute

OK Varaždin Volley: Spasoje Todorović (C), Marin Čilaš, Ante Bingula,Bruno Modrić, Luka Somođi, Marko Abdulaj, Vedran Obradović, Vanja Rogina, Ivan Šmitlehner, Renato Stanić, Matija Ivančić (L); trener Matija Ciglar.

OK Brod: Josip Sabo, Josip Peić, Ivan Džeba, Dominik Berezovski, Ivan Gelo (K), Petar Jurić, Juraj Martinović, Branimir Garić, Mario Baltić (L), Josip Budim.

Autor: M. Gojak

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten