Sanja Popović upisala 12 poena protiv Lokomotiva

Objavljeno: Nedjelja, 18 Studeni 2012 14:22 Autor:
Sanja Popović pokušava probiti blok Lokomotiva Sanja Popović pokušava probiti blok Lokomotiva Foto: cev.lu
Poljski Bank BPS Fakro Muszyna u čijim redovima igra riječka odbojkašica Sanja Popović poražen je na domaćem terenu u utakmici 4. kola skupine F Lige prvaka protiv Lokomotiva iz Bakua 1:3.

Poljski Bank BPS Fakro Muszyna u čijim redovima igra riječka odbojkašica Sanja Popović poražen je na domaćem terenu u utakmici 4. kola skupine F Lige prvaka protiv Lokomotiva iz Bakua 1:3. Sanja Popović upisala je 12 poena za svoj sastav, no to nije bilo dovoljno. U drugoj utakmici skupine F Dinamo Moskva je pobijedio Crvenu zvezdu 3:1, a Nataša Osmkorović ostvarila je 15 poena za moskovski sastav.

U ostalim utakmicama u skupini A švicarski Volero izgubio je na domaćem terenu od Uraločke 2:3, a Karla Klarić ostvarila je za švicarski sastav 15 poena, dok je u skupini B Marina Miletić ostvarila pet poena u poraz Agel Prostejova kod talijanskog Asystela

U skupini D riječka odbojkašica Ana Grbac u dresu Azerraila iz Bakua ušla je u igru u prvom i četvrtom setu u pobjedi nad Tauron MKS Dabrowom Gorniczom 3:1. Eczacibasi VitrA je na gostovanju svladao njemački Dresdner 3:0, a Maja Poljak upisala je devet, a Senna Ušić Jogunica 4 poena za turski sastav.

U skupini E talijanski Robur Tiboni pobijedio je Schweriner 3:1 uz devet poena Ilijane Dugandžić.

Autor: SC