Šimić: "Kontrolirale smo utakmicu"

Objavljeno: Ponedjeljak, 14 Svi 2012 Autor:
Šimić: "Kontrolirale smo utakmicu" Foto: Ivan Lovrić

U još jednoj neizvjesnoj utakmici odbojkašice Đakova pokazale su svu raskoš svog talenta i zabilježile drugu uzastopnu pobjedu u kvalifikacijama za ulazak u 1. B ligu.

Prvi set i sve do polovine drugog bilo je određenih problema u fazama prijema servisa i samog servisa, no nakon uspostave ta dva elementa, a obzirom da su blok i obrana dobro funkcionirali, Đakovčanke su apsolutno zagospodarile terenom i utakmicu zaključile pobjedom.

Unatoč pobjedi, kritičan je bio trener Đakovčanki Dragan Božić.

- Na kraju je važna pobjeda, ali ne mogu se oteti dojmu da moramo puno čvršće i kvalitetnije otvarati utakmice i razinu greški smanjiti na minimum. Ako smo to mogli raditi u zadnja dva seta, ne vidim razlog zašto to ne možemo i u prva dva. U ove kvalifikacije smo ušli kako bismo igrali veću razinu kvalitetne odbojke nego što pruža Druga liga, - rekao je trener Božić.

- Veselimo se zbog naše pobjede protiv ekipe Vodnjana, možda je samo mala nervoza u početku rezultirala gubitkom prvog seta, ali kasnije je sve došlo na svoje mjesto i utakmicu smo kontrolirale do kraja,izjavila je Petra Šimić, libero đakovačkog sastava.

 

Autor: Sport danas

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten